Valami miatt nagyon szeretem a lapkasajtot. De leszoktam róla, mert annyi szar van benne, hogy vérlázító. De találtam egy olasz terméket, legnagyobb megdöbbenésemre sajtból készült. Mivel 2x annyi a mennyiség, mint a gagyi, árban is úgyanannyi, mint a "normál" lapkasajt.
Mivel évek óta a Nestlé gyermek tápszer csomagolásait tervezem, érzékenyebb vagyok a dologra (ott nagyon komoly szabályok vannak), és ha lehet, nem vásárolok semmi olyan terméket, ami tele van felesleges hülyeségekkel. Kefírben, joghurtban átáltunk a bio termékekre, 14% drágább, belefér. Természetesen így is meggyőződésem, hogy sok dolog átcsúszik, de próbálunk tudatosak lenni. Majd 20 éve friss fűszernövényeket nevelünk, Mivel nyáron nem lehet a piacon salátát kapni (nemfejes) több félét termelünk folyamatosan. A világért sem akarok senkit rábeszélni arra, hogy tudatosabban nézze meg hit eszik, magánügy, de aki normális lapkasajtot szeretne, ami sajtból van, ezt vegye meg!
Ragyás hozzászólásáról jutott eszembe: "Engem a rossz élelmiszerek bosszantanak leginkább. Vidéken sem jobb a helyzet."
Romanee Conti 2012.08.13. 21:38:42
zhal 2012.08.15. 09:48:53