Magyar Borászdiák blogján találtam a receptet (olvasója az inphoto blognak), megcsináltam. Szerintem a kelt tészta, az egy misztikus dolog, ritkán szoktam sütni kenyeret, vagy nem édes süteményt (nem szeretem az édességeket). Ha valaki kedvet kapott, a recept itt. Akit a borkészítés egy más vetülete érdekel, ajánlom a blogot. Egy szuszra el lehet olvasni. A Köménymagos kifli finom lett, azért nem nagyon finom, mert a sütőnk valószinüleg nem hozza a 200 fokot, és 30 percig kellett sütni, amig kész lett.
2010.11.14. 08:25 Romanee Conti
Tegnap köménymagos kiflit sütöttem
4 komment
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Flashy7 2010.11.14. 11:44:39
rengeteg post jelenik meg itt is, és az összes többi blogon is, ha az embert érdekli, akkor nagyon könnyen feliratkozhat többtíz fotós blogra, megpróbálja mindet követni, de nem lehet napi többszáz postra reagálni, a blogírók életét is követni, mit főzött, milyen hangulata van, ki nyeri a forma1-et. sokan azt szeretjük ha mindennek megvan a helye. az inphoto-n rengeteg post jelenik meg, én a tömeghez képest még rettenetesen ráérek de néha nekem is nehezen fogy az olvasatlanok száma rss olvasóban.
nem kritizálni szerettem volna, inkább elmondani a véleményemet, mert baromi érdekes dolgokat szoktam itt találni, de nehéz kiválogatni a falevelek meg a kiflik közül. jó a napi kép, de ha van napi kép, napi cikk, napi hír, napi ajánló, napi híresember, napi híresemberkiállítása, akkor az napi 10 új post, ha 1 napot kihagyok akkor holnap egyben 20, stb. remélem nem sértésnek veszed ezt a postot, ha nem tetszik, töröld nyugodtan.
Romanee Conti 2010.11.14. 12:14:07
ElPadre 2010.11.14. 22:06:46
Heimann Zoltán · www.heimann.hu 2010.11.15. 00:29:08
Ez most meglepett és jól esett!
(Amúgy engem is állandóan kísért, hogy minden másról írjak, de eddig a lustaság még majd' mindig megfogott benne. Szerencsére nem vagyunk főállású bloggerek, mint mondjuk a plastik.hu.)
Ha megkóstolnátok Édesanyám készítésében is a kiflit, fogadd szíves meghívásom Szekszárdra! Még jó fotóstémák is akadnak, szőlőlevelet is rakhatunk el Neked :-)